Fredagskvällar

Folkmusikkaféet är en ideell förening. Vi verkar för att skapa en mötesplats för levande folkmusik och dans från hela världen i Göteborg.

Medlemskap

Som medlem ger du ett viktigt stöd till föreningen, får gå in på artistkvällar och får programmet hemskickat. Enklast är att betala i entrén på en konsertkväll, men det går också bra att sätta in 50 kr på PG 107741-1 eller Swish 1236279434. Ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Medlemskap gäller per kalenderår. Om du löser medlemskap i december så gäller det även för året därefter. OBS! Från 2020 är medlemskap inte längre obligatoriskt. De nya medlemsreglerna finns här: medlemsregler
Som medlem har du även 10% rabatt på dansskor.se i butiken i Stora Höga eller online.

Inträde

Medlemskap är ej obligatoriskt (sen våren 2020). Medlemskap kostar 50 kr per kalenderår.
Biljetter måste förbokas. Max 45 personer får komma in. Först till kvarn ...
Här är länken till bokningssidan. Inträdet betalas sedan på plats. Via Swish, med kort eller kontant.

Inträdet på konsertkvällar varierar: se respektive konsertkväll i programmet. Vi ger följande rabatter: (Procentsatserna gäller för medlemmar. För de som ej är medlemmar gäller något annorlunda rabattsatser. Se här)

Inga rabatter kan kombineras. Om du är berättigad till flera rabatter gäller den största rabatten.

Tillgänglighet

Huvudentrén har trappor. Om du behöver finns också en hiss som går från ungdomsgården. Be någon påkalla entrévärdens uppmärksamhet så att de kan låsa upp, och gå sedan runt hörnet och in på gården. Det är skyltat fram till dörren och innanför dörren är det skyltat till hissen.

Har du några frågor? Kontakta folkmusikkafeet@folkmusikkafeet.net