Medlemskap

Som medlem ger du ett viktigt stöd till föreningen, får gå in på artistkvällar och får programmet hemskickat. Enklast är att betala i entrén på en konsertkväll, men det går också bra att sätta in 50 kr på PG 107741-1 eller Swish 1236279434. Ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Medlemskap gäller per kalenderår. Om du löser medlemskap i december så gäller det även för året därefter.
Som medlem har du även 10% rabatt på dansskor.se i butiken i Stora Höga eller online.

Inträde

Medlemskap krävs på alla kvällar utom Spelmansstämmor och Kulturnatta. Spel- och danskvällar är gratis. På artistkvällar tar vi inträde. Inträde kan betalas kontant, med kort eller via Swish. Man kan inte förboka utan inträde och medlemskap betalas i entrén. Vill du vara helt säker på att komma in på populära kvällar – kom i god tid!

Inträdet på artistkvällar varierar: se respektive danskväll i programmet. Vi ger följande rabatter:

Inga rabatter kan kombineras. Om du är berättigad till flera rabatter gäller den billigaste.

Var med och hjälp till!

Vill du vara med i ett glatt gäng som i trivsam gemenskap formar verksamheten? Du är välkommen även om du är ny på Folkmusikkaféet. Under fredagskvällarna behöver vi folk som hjälper till en stund i kaféet, entrén, garderoben och med städning. Som tack går du in gratis och får en gratis fika. Prata med någon av funktionärerna på en kväll eller hör av dig till Christine Fredrikssen på hjalptill@folkmusikkafeet.net eller 0706-233449.